Mobilier de Gradina

Terra Garden vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de servicii care includ si accesoriile de gradina, pentru ca ne pricepem sa dam viata gradinilor dumneavoastra, dorim sa va relaxati si sa va simtiti " ca in paradis " in propria gradina, va punem la dispozitie o gama diversificata cu mobilier de gradina.

Suntem o firma in care lucreaza oameni tineri cu experienta bogata in domeniu si cu un simt artistic inascut care si-a propus sa dezvolte o afacere in tara si peste hotare.

Firma lucreaza cu o gama larga de material lemnos, amintim aici lemnul de brad, fag, cires, carpen, mesteacan, s.a. lemnul ales de dvs. pentru mobilier va fi tratat ecologic pentru o cat mai mare rezistenta in timp de intemperii, dupa care se va baitui (colorat) in nuantele alese de dumneavoastra, va fi lacuit prin pulverizare pentru a ajunge la un aspect deosebit si in sfarsit datorita mesterilor nostri va lua forma dorita de dumneavoastra.

Terra Garden

Fie ca e vorba de gazon, plantatii de arbusti ornamentali si flori, pavaje ornamentale, sisteme de irigat, iazuri sau cascade, echipa noastra are capacitatea de realizare. Cititi mai multe...

Contact

Imparatul Traian, Nr.11
Bucuresti, Sector 4.
Tel: (+40) 0722224448
terragarden@yahoo.ro
Trimite-ne un e-mail !