Servicii oferite de Terra Garden


Servicii Descriere serviciu
Cosit iarba cu motocoasa. Cositul ierbii in spatii mici, unghiuri inclinate forme speciale in gazon, pe inaltime, Include strangerea resturilor si depozitarea in saci speciali.
Toaletare pomilor. Taieri formare, intretinere coroana,taieri in verde, regenerare, rodire, pomii fructiferi, plante ornamentale
Curatenie in gradina ta. Strangerea resturilor de lemne, frunze, deseuri din constructii inlaturarea si innoirea pamantului.
Tunsul iarbii cu masina. Tunderea ierbii pe suprafete ferme si drepte la un nivel dorit de client si depozitarea resturilor in saci speciali.
Sapatul pamantului. Se sapa pamantul folosind un harlete, sapa, cazma sau tarnacop, moto sapa, in functie de adancimea solicitata de client, densitatea brazdelor in functie de necesitati. Proces manual sau automat.
Toaletare garduri vii. Pentru a pune in evidenta si a iesi de sub normal. o gradina, curte sau institutie publica care este ingradita cu un gard viu, ai nevoie de un design aparte pentru gardul tau viu.
Specialistii Terra Garden vin cu solutii si design-uri inovatoare pentru tine.
Gazonare. Gazonarea se poate face prin insamantare sau copertarea unei gradini cu rulouri de gazon.
Erbicidare. Pentru a scapa de daunatorii gradinii tale ai nevoie de solutii de ultima generatie si inovatoare pentru a inlatura orice larva, insecta sau rozatoare din gradina ta.
Design. Aranjamentul fiecarei gradini se poate face in functie de cererea clientului folosind flori, arbusti si obiecte de design ca pietrisul, bucati de piatra necioplita, bucati de arbori, sisteme de cascade, iazuri, alestee, fier forjat, etc.

Preturi de referinta

Preturile variaza in functie de situatia din teren, volumul de lucrari necesare si evident de exigentele clientului. Unii clienti doresc doar pregatirea terenului urmind a semana singuri, altii doresc inclusiv udarile pina la rasarire si vizite regulate, altii doresc inclusiv primul tuns si incadrarea intr-un program de intretinere anuala.

Nume serviciu Cost Durata
Cosit iarba cu motocoasa 0,5 lei m² in functie de volum/suprafata
Toaletare pomi cu drujba sau moto coasa 19 - 99 lei / buc in functie de volum/suprafata
Curatare gradina de frunze, gunoaie, etc 50 lei / 100 m² in functie de volum/suprafata
Tunsul ierbii sau gazon cu masina 0.99 lei / 1 m² in functie de volum/suprafata

Sapat
1.manual
2.motosapa.


2,5 lei m²
1.5 lei m²
in functie de volum/suprafata
Toaletare garduri vii sau arbusti 4 lei m²in functie de volum/suprafata
Montare gazon
1.rulouri
2.insamantare

28 lei m²
20 lei m²
in functie de volum/suprafata
Erbicidare anti-daunatori 5 lei m² in functie de volum/suprafata
Aranjamente florale si design negociabilin functie de volum/suprafata

Deplasare in Bucuresti si imprejurimi, apoi constatarea si oferirea unei solutii pentru situatia din locatia clientului se taxeaza cu 100 lei. Este un tarif modic care se percepe la prima vizita si se deduce din pretul serviciilor contractate ulterior.

Observatii :

Toate tarifele afisate sunt strict informative, pretul prestatiei se negociaza la fata locului in functie de complexitatea lucrarilor contractate.

Servicii oferite:

* evaluarea starii de sanatate a plantelor, pomilor, gazonului dumneavoastra

* identificarea bolilor si a daunatorilor

* sfaturi privind intretinerea gradinii si a gazonului

* sfaturi privind plantarea, udarile, administrarea fertilizantilor, taierile

Consultanta horticola de specialitate include deplasarea la fata locului si oferirea de informatii specifice vizavi de plante ornamentale de interior si exterior, pomii fructiferi, gazon, plante de apartament.

Pentru cei care doresc sa-si intretina singuri gradinile se poate face si un abonament lunar de consultanta.

Terra Garden

Fie ca e vorba de gazon, plantatii de arbusti ornamentali si flori, pavaje ornamentale, sisteme de irigat, iazuri sau cascade, echipa noastra are capacitatea de realizare. Cititi mai multe...

Contact

Imparatul Traian, Nr.11
Bucuresti, Sector 4.
Tel: (+40) 0722224448
terragarden@yahoo.ro
Trimite-ne un e-mail !